Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesné! R^

Jednou ztracená důvěra se už zpátky nezíská.

Ale není to jen problém ve vládě. Jan Zábrana (básník, spisovatel, překladatel) si jako gymnazista napsal do deníku, že "demokracie vyžaduje lidi vyspělé", zděšen výsledky voleb v r. 1946.

Co by si zapsal dnes, se tu neodvažuji odhadnout.

2 0
možnosti
PK

Budu neskromný a řeknu že jsem vyspělý (kmet) - koho mám volit? Abych si nevybral toho špatného a dal hlas podstatně lepšímu. Zábrana to měl jednoduché - obával se sovětizace všeho a nereálnosti sovětského modelu ekonomiky a samozřejmě nesvobody.

1 0
možnosti
JS

Promiňte, ale skutečně jste schopen vnímat realitu?

2 3
možnosti
PK

Připomíná mi to Zemanův článek v Technickém týdeníku před "revolucí". Tam to sedělo ale dnes bych to tak úplně negativně neviděl. Nemůžeme být jako Silicon Valley, na to ani nemáme dostatek kádrů a Západ nás k tomu nepustí. Znám lidi co jsou happy v Amazonu či Lidlu a jsou za tu práci vděčni. Polovina lidí na víc nemá a to neznamená že jsou hloupí.

0 0
možnosti
MB

Antoníne, venku je 21 C ! Vidím, že Vám rovněž omrznul palec - Co na tom sdělovaném tedy nesedí ? ... :-)

3 1
možnosti
MB

Je to nesmírně smutná - Neideologická realita. Prakticky pohádka o 7 trpaslících, scéna před zrcadlem - "Řekni mi" ... ! Kdo je po 7 letech nejkrásnější, silnější a důstojnější, jako naše ČR ? A kdo se od nás učí ? ...

Kde jsou ty polštáře hojnosti ? - Schillerová OVM, reformy důchodové? - státní správy? - digitalizací? - hal Martin Sáblíkových ? Jsem odpůrcem EET - Účtenkovek, lido kola štěstí. Přesto, kopec dat systém vyprodukoval. Jak s nimi stát naložil ? Jak je využil při kompenzacích na ty OSVČ ? K čemu to vlastně bylo dobré ? Aha, aby nám bylo lépe ... To zrcadlo je popraskané, zamlžené ... :-)

2 1
možnosti
PK

Myslím, že jsem dost velký kritik - ale zas tak negativně bych to neviděl. Není to v první linii - ale hala na rychlobruslení (i když by se nechala postavit snad pro širší využití) ve Velkém Oseku je k.avina na entou. To nikdy nebude masovější sport a proto žijeme v Evropě aby 1-2 borci (borkyně) trénovali v Holandsku a vyjde to stokrát levněji.:-)

0 0
možnosti
Foto

I75v44o 76C97i67l52i54c34h

18. 1. 2021 2:56

Moc dobrý článek R^

3 1
možnosti
AM

A, hrdina proticovidového odboje R^

2 3
možnosti
JB

Jasná, ale opravdu jasná KARMA !!! R^R^R^

5 0
možnosti
Foto

Sice dlouhý, ale dobrý článek. Trefně popisujete důvody k tomu, proč se lidé nechtějí nechat testovat a v případném trasování neuvedou kontakty. Karma.

5 0
možnosti
RK

Karma. Výborný text R^.

Jen dodám, že k velkému procitnutí dojde, až Ti, kterých se ekonomický propad a opatření na příjmech nedotkly zjistí, že oni opravdu nejsou tahouni ekonomiky.

5 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1802x
Jeden z těch, co mu není úplně jedno, kam naše malá, chudá a špatně spravovaná zemička směřuje

Seznam rubrik